submenu

Programma

Crazy Horse - Wandelbingo in Kraainem

23 dec tot 31 jan
Een interactieve wandeling voor families met kinderen tussen 4 en 12 jaar. Download onze bingokaart en ga met je smartphone op weg door Kraainem. Beweeg en speel mee met de 'Crazy Horse'. Hij is op zoek naar leuke manieren om te sporten in Kraainem.
vliegicoon
23 dec

Familiescoop - Hoe word ik een viking? (2018) 7+

Halvdan, de kleinzoon van de smid, ontmoet Meia, een handig meisje uit Westdorp. Hun geheime vriendschap is niet zonder gevaar. Wanneer oude vetes de kop opsteken, wordt een oorlog onvermijdelijk.
vliegicoon
19 jan
14.00 uur

Ciné café - All of us (2020)

‘All of Us’ is het tragikomische verhaal van huisvrouw Cathy, die nog maar enkele maanden te leven heeft. Ze komt terecht in een zelfhulpgroep van terminale patiënten die geleid wordt door therapeute Els, die zelf in volle midlifecrisis zit.
Je begrijpt vrij veel Nederlands en kan ook iets vertellen.Je begrijpt veel Nederlands en spreekt het goed.
20 jan
13.30 uur

Collectief verlof - Moenieworrienie

schoolvoorstelling
‘Moenieworrienie’ is Zuid-Afrikaans voor ‘je moet je geen zorgen maken.’ En laat dat nu net zijn wat de vier personages in deze voorstelling veel te veel doen. Samen zijn ze onderweg. Naar … ergens, waar zorgen niet bestaan.
28 jan
13.30 uur

dOFt - Dummies (8+)

In ‘DUMMIES’ zien we twee individuen die de ongeschreven regels van het sociale leven niet kennen, maar wel terechtkomen in situaties waarin ze nuttig kunnen zijn. Deze toegankelijke en humoristische dansvoorstelling toont op een speelse manier de absurditeit van onze gewoontes.
vliegicoon
29 jan
19.00 uur

Bar Clochard - The Gatsby Tour

Zin in anderhalf uur stevige ambiance? Dan is deze liveband een must. Met 10 man op een podium brengen ze je in de broeierige sfeer van de jaren ’20.
19 feb
20.00 uur

Gedichtendag Kraainem - Stuur je eigen gedicht in voor 6/2!

De online gedichtendag was vorig jaar een succes. Dit jaar brengen we dus graag jullie gedichten en dichtkunst opnieuw in de woonkamers via een livestream met Kyra Verreydt. Wie zich op voorhand inschrijft, kan dit jaar per gezin een gratis aperitief pakket afhalen in zaal Cammeland.
25 feb
19.00 uur

Familiescoop - Mijn moeder is een gorilla (2021) 5+

Weesmeisje Jonna droomt van een moeder. Op een dag klopt er een gorilla aan die haar wil adopteren. Het is even wennen, maar de twee hebben het samen onvoorstelbaar naar hun zin. Een meer toegewijde moeder kan je je moeilijk indenken. Maar de arm der wet houdt hen in de gaten.
Je begrijpt veel Nederlands en spreekt het goed.
vliegicoon
16 mrt
14.00 uur

Ciné café - Will Tura Hoop doet leven (2018)

Ciné Café is meer dan alleen film. Reserveer op voorhand bij je ticket een stukje taart (buffet) en kom er gezellig bij zitten.   Dominique Deruddere (Iedereen beroemd) heeft de eer gekregen om een documentaire te maken over het (muziek) leven van Will Tura. Will Tura he...
Je begrijpt veel Nederlands en spreekt het goed.
17 mrt
13.30 uur

Compagnie Quand je serai grand-e - bOOm (3+)

In ‘bOOm’ maak je mee hoe een kleine stek uitgroeit tot een grote boom. Het leven van de boom ontwikkelt zich voor je ogen, doorheen de verschillende seizoenen en in de verschillende levensstadia.
vliegicoon
26 mrt
13.30 uur

Philippe Raskin - Philippe Raskin & friends

Een pianovirtuoos met een internationale reputatie omringd door een aantal muzikale vrienden op een podium in zijn geboorteplaats Kraainem. Niet te missen, deze jaarlijkse traditie!
23 apr
20.00 uur

Familiedag - Leve de lente (4+)

Lang leve de lente! Kom met de hele familie genieten van toffe workshops, activiteiten, en een hapje en drankje.
Je begrijpt of spreekt nog niet veel Nederlands.Je begrijpt al een beetje Nederlands maar je spreekt het nog niet zo goed.Je begrijpt vrij veel Nederlands en kan ook iets vertellen.Je begrijpt veel Nederlands en spreekt het goed.
vliegicoon
24 apr
14.00 uur

Familiescoop - Binti (2019) 8+

De 12-jarige Binti droomt ervan om een bekende vlogger te worden zoals haar idool Tatyana. Maar op een dag moet ze met haar papa vluchten voor de politie. Die wil hen het land uitzetten. Binti bedenkt een plan: haar papa moet trouwen.
vliegicoon
18 mei
14.00 uur

Ciné café - Au nom de la Terre (2019)

Pierre beslist de familieboerderij over te nemen. Twintig jaar later stapelen de schulden zich op en Pierre raakt uitgeput op het werk. Ondanks de liefde van zijn vrouw en kinderen gaat hij langzaam ten onder… Een menselijk portret over de evolutie van de landbouwwereld in de afgelopen 40 jaar.
Je begrijpt veel Nederlands en spreekt het goed.
19 mei
13.30 uur

Ciné café - Sprakeloos (2017)

Het leven van de succesvolle schrijver Jan Meerman wordt ondersteboven gehaald wanneer zijn moeder onverwachts een beroerte krijgt en haar spraakvermogen verliest. De confrontatie die Jan moet aangaan met zijn moeder dwingen hem om alles in vraag te stellen, ook zijn literaire prioriteiten.
Je begrijpt veel Nederlands en spreekt het goed.
23 jun
13.30 uur

Bekijk het scholenaanbod!