submenu

GC de Lijsterbes vliegt uit! - 18/05/2020

Als jullie niet naar ons kunnen komen, komen wij graag naar jullie.

Met ons project willen we inwoners van Kraainem met elkaar en met ons in contact brengen. Veilig en op de juiste afstand uiteraard.

Wat hebben wij te bieden?

Boek joep op je stoep

Wil je iemand een hart onder de riem steken? Heb je zin om je eigen dag wat op te vrolijken? Zoek je een originele manier om een boodschap over te brengen? Dan kan je Joep inschakelen voor een miniconcertje aan de voordeur! Hij doorkruist Kraainem met zijn ukelele en trombone en houdt halt bij wie dat wil!

Boek Joep via info@delijsterbes.be.

JOGGEN met Damienne

Wil je even een frisse neus halen? Damienne loopt of wandelt graag met je mee. Ze is niet alleen een geweldige joggingbuddy, ze is ook een luisterend oor.

Boek Damienne via info@delijsterbes.be.

Een open raam

Als we terug in ons gemeenschapscentrum zijn, zetten we bij zonneschijn graag het raam aan het onthaal open. Zo kan je langskomen en op veilige afstand een praatje slaan met ons! En wie weet is er koffie en thee. Bij regenweer klop je maar even op het raam. 

Een raamtekening van Veerle

Veerle is nog steeds illustrator. Ze tekende een lijsterbes op het grote raam van de Foyer. Die boom willen we laten groeien! Daarom gaat ze langs bij inwoners van Kraainem om nog meer vogels en takken van de lijsterbessenboom te tekenen op hun raam! Het liefst komt ze langs bij wie ook iets aan te bieden heeft.

Zoek je nog een vierde man voor een online kaartgame? Herstel je broodroosters? Maak je mondmaskers? Het maakt niet uit! Veerle personaliseert jouw raam en laat er een boodschap achter. Zo laat je wie langs jouw huis wandelt zien dat je iets voor hen kan betekenen.

Boek Veerle via info@delijsterbes.be.

Wat heb jij te bieden?

We zagen het al op onze sociale media: Kraainem is een warme gemeente, vol talent! Initiatieven willen we graag met elkaar verbinden. Heb jij iets aan te bieden? Herstel je kleren, zoek je iemand om samen te wandelen? Speel je toneel vanuit je raam? Alles is welkomLaat ons weten wat jouw project is zodat wij het op onze sociale media en website in de kijker kunnen zetten. Veerle komt langs om jouw raam te personaliseren met een illustratie en je boodschap over te brengen aan al wie voorbij komt.

Registreer hier je project.

Of mail alle info door naar info@delijsterbes.be .