submenu

40 jaar GC de Lijsterbes - 03/02/2020

Feestcomité zoekt 40'ers en geweldige verhalen

GC de Lijsterbes wordt 40 in 2020 en wil dat niet zomaar voorbij laten gaan. Het nieuwe feestcomité van Kraainem is druk in de weer met het organiseren van een spetterend verjaardagsfeest. Word jij ook 40 in 2020? Dan zetten we je ook graag in de bloemetjes!

40 jaar in 2020

Het 'rijkscultureel centrum' de Lijsterbes opende in 1980 de deuren als steun voor de verenigingen van Kraainem. Jaren later is ons centrum uitgebreid. In september 2020 komt daar nog een extra zaal bij! Dus besloten we om onze verjaardag te vieren samen met de opening van de nieuwe zaal. De datum vertellen we later. Hou onze Facebookpagina, Instagram en nieuwsbrief in de gaten!

FEESTCOMITÉ

Om ons verjaardagsfeest in goede banen te leiden hebben we enkele feestneuzen bij elkaar gebracht. Ons nieuwe feestcomité is een feit. Damienne D'heygers, Tom Jacobs en Veerle Colle van het Lijsterbesteam worden bijgestaan door Hendrik Van Eycken, Linda Teirlinck, Pascal Demey en Kathy Lebon uit de stuurgroep. Alle ideeën zijn welkom bij hen.

GEWELDIGE VERHALEN EN OUDE FOTO'S

Een verjaardag kan je niet vieren zonder terugblik. We zijn op zoek naar alle mooie verhalen en oude foto's over ons centrum van de afgelopen 40 jaar. Die herinneringen willen we graag delen in onze maandelijkse lijsterbeskrant, zodat iedereen mee in deze nostalgie kan duiken. Heb jij oude foto's van ons centrum of herinner jij je een fantastisch avontuur dat plaatsgevonden heeft in de Lijsterbes? Laat het ons weten via info@delijsterbes.be. 

LIJSTERBES TRAKTEERT WIE OOK 40 WORDT

Ons gemeenschapscentrum wil de overgang naar tram 4 niet op zijn eentje vieren en trakteert. Word jij ook 40 in 2020? Kom dan met je identiteitskaart langs op ons onthaal in de Lijsterbessenbomenlaan en ontvang een duoticket voor een voorstelling bij ons naar keuze! Je bent welkom tot en met december 2020 om je tickets af te halen.

MEER ACTIVITEITEN

Volg onze Facebookpagina en Instagram voor updates over deze feestelijkheden of lees de lijsterbeskrant!

GC de Lijsterbes in Kraainem is een van de zeven gemeenschapscentra van vzw 'de Rand'.