submenu

Onze top 3 voor kerst - 11/12/2019

Team Lijsterbes helpt je kiezen voor kerst

Herinneringen zijn voor het leven, spullen maar voor even. Iemand een prachtige beleving schenken is vast en zeker een waardevol kerstgeschenk. Team Lijsterbes koos voor jou een top 3 van evenementen die ideaal zijn om te schenken aan vrienden en familieleden. Prettige feesten!


ROLAND & THE DEEP BLUE SEA - THE DEEP BLUE SEA
ZATERDAG 14 MAART 2020

Deze Gentenaar wordt wel vaker de stamvader van de Belgische blues genoemd. Met zijn repertoire van meer dan 30 cd's en samenwerkingen met tal van artiesten is dat ook terecht. In zijn bekende rauwe stijl brengt hij deze keer zeemansliederen naar Kraainem. De oceaan zit vol poëzie, legendarische melodieën en verhalen. Hij gaat in zee met een aantal Belgische muzikanten: Isolde Lasoen op drums (Daan, Isolde et Les Bens), Mirko Banovic op bas (Arsenal, Arno), Serge Feys op toetsen (Arno, T.C. Matic) en Bruno Fevery op gitaar (Kyuss, Arsenal).

Geef iemand een legendarische avond vol prachtige muziek cadeau en neem hem mee op zeereis met tickets voor dit evenement.

SLAAPCONCERT - KLASSIEK VOOR BABY'S
ZONDAG 22 MAART 2020

Klassieke muziek kan iedereen doen ontspannen en tot rust brengen. Jonge ouders kunnen dat af en toe wel gebruiken en zullen er zeker van genieten. Op dit slaapconcert mag je namelijk écht slapen. Zoek een knus plekje uit en nestel je tussen de dekens. Droom weg op de muziek van Feldman, Satie, Bach ... en geniet. De livemuziek wordt afgewisseld met korte verhaaltjes en visuele effecten.

Voor jonge of toekomstige ouders is dit een ideaal geschenk onder de kerstboom.

HERBERT FLACK EN BOB DE MOOR - EEN MAN EEN MAN
ZATERDAG 1 FEBRUARI 2020

Schenk iemand een avondje komedie met dit theaterstuk. Een man een man was een échte theaterhit in Nederland en kreeg bij ons een Vlaamse remake. Bob De Moor en Herbert Flack vertolken de hoofdrollen. Twee mannen aan tafel in een restaurant. 'Het is fijne en snedige humor met een dubbele bodem', liet Herbert Flack ons al weten in de lijsterbes. 'Iets totaal anders dan wat ik tot nu toe gedaan heb of waar mensen ons van zullen kennen.'

Verras dus iemand met een duoticket voor dit avondje humor vol onverwachte wendingen. Waarom een duoticket? Zo kan jij natuurlijk meegaan!

Zit jouw voorkeur niet in onze top drie? Kijk dan even naar het volledige programma!

Wist je dat je een voorstelling ook kan combineren met een etentje in de Foyer? Vergeet niet op voorhand te reserveren.

Bekijk ook

UITGESTELD - Roland & The Deep Blue Sea - The Deep Blue Sea

uitgesteld
Roland diept enkele verrassende bluesparels op uit het muzikale maritieme verleden. Zeemansliederen uit diverse landen en tijden, gepekeld in ware bluesstijl: rauw, eerlijk en puur.
14 mrt
20.00 uur