submenu

GRATIS met bus naar Gordelfestival - 14/08/2019

Vzw ‘de Rand’ organiseert gratis busvervoer

Vzw ‘de Rand’ organiseert gratis busvervoer zodat je zeker niets hoeft te missen. Voor de deelnemers aan ‘Omloop de Groene Gordel’ vertrekken er bussen om 7 uur aan GC de Kam en GC de Boesdaalhoeve, en om 7.30 uur aan GC de Moelie en GC de Zandloper.

Vzw ‘de Rand’ organiseert gratis busvervoer zodat je zeker niets hoeft te missen. Voor de deelnemers aan ‘Omloop de Groene Gordel’ vertrekken er bussen om 7 uur aan GC de Kam en GC de Boesdaalhoeve, en om 7.30 uur aan GC de Moelie en GC de Zandloper. 2 uur later vertrekt er op dezelfde plaatsen een 2e bus voor wie een andere activiteit wil doen in Dilbeek. Om 17 uur en om 18 uur rijden de bussen terug naar de verschillende centra. 

Vergeet alle praktische problemen en reserveer nu gratis zetels voor je bus via deze link. Je kan je fiets meenemen, en je kan voor een hele groep reserveren (familie, vrienden, je vereniging ...). 

Je bus reserveren kan nu al. Voor de activiteiten moet je reserveren via www.gordelfestival.be. Dat kan vanaf 6 juni 2019. Meer info volgt.