submenu

Op zoek naar Nederlandstaligen - 27/03/2019

Café Combinne zoekt enthousiastelingen

Café Combinne zoekt Nederlandstaligen die met anderstaligen hun Nederlands willen oefenen.

Café Combinne is er voor iedereen die Nederlands wil oefenen. Het brengt mensen bij elkaar en je praat er over alledaagse dingen. Op dit moment telt het Café Combinne in Kraainem (te) weinig Nederlandstaligen. Om nog betere gesprekken te voeren en anderstaligen meer hulp te bieden zijn we op zoek naar enthousiastelingen.

Wie zoeken we?

Mensen die het Nederlands voldoende beheersen en graag converseren met anderstaligen. Je hoeft zeker geen academisch Nederlands te spreken, integendeel. We houden van een vlot en toegankelijk taalgebruik.

Café Combinne is geen cursus. Het is niet de bedoeling dat je de deelnemers de hele tijd corrigeert. We zijn niet op zoek naar een lesgever. Wat wel kan, is dat je onze deelnemers die niet uit hun woorden geraken, een beetje op weg helpt. 

WAT BIEDEN WIJ IN RUIL?

In ruil bieden wij interessante gesprekken. Je zit samen met mensen uit alle windstreken van de wereld. Elke keer opnieuw hoor je boeiende verhalen of leer je iets bij. 

We geven je ook graag enkele simpele tips over hoe je duidelijk kan communiceren met deelnemers die Nederlands aan het leren zijn.

Er is altijd gratis thee en koffie.

HOE SCHRIJF IK MIJ IN?

Inschrijven hoeft niet. Café Combinne is ook voor de Nederlandstalige deelnemers vrijblijvend.

Kom gewoon langs wanneer je wil. Je hoeft ook niet iedere week aanwezig te zijn.

WANNEER EN WAAR?

Café Combinne Kraainem is er elke dinsdag tussen 14.00 en 16.00 uur in GC de Lijsterbes.