submenu

Grow for Life - 14/12/2017

Voornemens die de wereld verbeteren, bloemetje per bloemetje

De Lijsterbes doet mee aan Music for Life en verkoopt groeikaartjes tvv Hejmo. Steunen kost amper €2 en levert je een mooi bloementapijt(je) op. Wil je je geld nog méér laten renderen? Laat dan een positieve noot na en dan trakteren wij jou in de lente op een muzikale receptie in onze bloementuin!

Voornemens die de wereld verbeteren, bloemetje per bloemetje

December dat is de periode van Music for Life én de periode van de goede voornemens. Wat wil jij volgend jaar bereiken? Hoe wil jij de wereld of jouw wereld in 2018 een beetje beter maken? Vertel het ons, schrijf het op een van onze groeikaartjes!

In december komt er een heuse ‘verbeter de wereld’-muur achteraan in onze Foyer. Hier mag iedereen zijn goede voornemens voor 2018 op loslaten.

De bedoeling is dat de muur bij de climax van Music for Life vol komt te hangen met goede voornemens van zowel publiek, bezoekers als artiesten die dit jaar nog de revue passeren.

Deze goede voornemens worden geschreven op kaartjes van groeipapier die in het voorjaar geplant zullen worden in de Lijsterbes-tuin. De voornemens bloeien in de lente open tot een prachtig bloementapijt! Op basis van de gegevens op het kaartje worden alle deelnemers uitgenodigd om samen met GC de Lijsterbes te genieten van het resultaat bij een drankje en muziek op een mooie lentedag.


peterschap

Het Lijsterbes-team is in de wolken het enthousiasme waarmee acteurs Bert Cosemans en Bart Van Avermaet het peterschap van Grow for Life hebben onthaald.

Op donderdag 14 december staan deze twee bevriende acteurs op het podium van de Lijsterbes met het fantastische '2 Flikken'.  Na de voorstelling zullen Bert en Bart in hoogsteigen persoon groeikaartjes verkopen - én indien gewenst ook handtekenen uitdelen – in de Foyer.


Geldinzameling

Elke deelnemer kan een vrije bijdrage doen vanaf 2 EUR voor een groeikaartje. Dit geld wordt verzameld in de Grow for Life kabouterspaarpotten terug te vinden aan het onthaal en de bar maar ook online kan je groeikaartjes aankopen.

Je boodschap kan je dan vrijblijvend mailen naar info@delijsterbes.be of vanaf 10 euro worden je groeikaartjes ook per post bezorgd

 

Goede Doel

Opvanghuis Hejmo in Kraainem – SOS Kinderdorpen

Bij HEJMO vinden niet-begeleide kinderen en jongeren op de vlucht een warm opvanghuis waar ze terug kunnen groeien.

Ook SOS Kinderdorpen zal op 14 december aanwezig zijn in de Lijsterbes met een infostand.


… het vervolg

Tenslotte nodigen we alle deelnemers uit voor een drink in onze tuin bij live muziek op het moment dat de bloemen in bloei staan.  Zo kan iedereen een beetje meegenieten en brengen we alle deelnemers  gezellig samen in onze tuin.


De actie is vanzelfsprekend goed te volgen op onze Facebookpagina.
Bezoek ook onze warmste pagina.


Bekijk ook