submenu

Programma - film

Familiescoop - Hoe word ik een viking? (2018) 7+

Halvdan, de kleinzoon van de smid, ontmoet Meia, een handig meisje uit Westdorp. Hun geheime vriendschap is niet zonder gevaar. Wanneer oude vetes de kop opsteken, wordt een oorlog onvermijdelijk.
vliegicoon
19 jan
14.00 uur

Ciné café - All of us (2020)

‘All of Us’ is het tragikomische verhaal van huisvrouw Cathy, die nog maar enkele maanden te leven heeft. Ze komt terecht in een zelfhulpgroep van terminale patiënten die geleid wordt door therapeute Els, die zelf in volle midlifecrisis zit.
Je begrijpt vrij veel Nederlands en kan ook iets vertellen.Je begrijpt veel Nederlands en spreekt het goed.
20 jan
13.30 uur

Familiescoop - Mijn moeder is een gorilla (2021) 5+

Weesmeisje Jonna droomt van een moeder. Op een dag klopt er een gorilla aan die haar wil adopteren. Het is even wennen, maar de twee hebben het samen onvoorstelbaar naar hun zin. Een meer toegewijde moeder kan je je moeilijk indenken. Maar de arm der wet houdt hen in de gaten.
Je begrijpt veel Nederlands en spreekt het goed.
vliegicoon
16 mrt
14.00 uur

Ciné café - Will Tura Hoop doet leven (2018)

Ciné Café is meer dan alleen film. Reserveer op voorhand bij je ticket een stukje taart (buffet) en kom er gezellig bij zitten.   Dominique Deruddere (Iedereen beroemd) heeft de eer gekregen om een documentaire te maken over het (muziek) leven van Will Tura. Will Tura he...
Je begrijpt veel Nederlands en spreekt het goed.
17 mrt
13.30 uur

Familiescoop - Binti (2019) 8+

De 12-jarige Binti droomt ervan om een bekende vlogger te worden zoals haar idool Tatyana. Maar op een dag moet ze met haar papa vluchten voor de politie. Die wil hen het land uitzetten. Binti bedenkt een plan: haar papa moet trouwen.
vliegicoon
18 mei
14.00 uur

Ciné café - Au nom de la Terre (2019)

Pierre beslist de familieboerderij over te nemen. Twintig jaar later stapelen de schulden zich op en Pierre raakt uitgeput op het werk. Ondanks de liefde van zijn vrouw en kinderen gaat hij langzaam ten onder… Een menselijk portret over de evolutie van de landbouwwereld in de afgelopen 40 jaar.
Je begrijpt veel Nederlands en spreekt het goed.
19 mei
13.30 uur

Ciné café - Sprakeloos (2017)

Het leven van de succesvolle schrijver Jan Meerman wordt ondersteboven gehaald wanneer zijn moeder onverwachts een beroerte krijgt en haar spraakvermogen verliest. De confrontatie die Jan moet aangaan met zijn moeder dwingen hem om alles in vraag te stellen, ook zijn literaire prioriteiten.
Je begrijpt veel Nederlands en spreekt het goed.
23 jun
13.30 uur