submenu

Programma - familie

Sinterklaasvoorstelling - De Sint wordt oud (3+)

uitverkocht
Sinterklaas wil niet verschijnen op zijn eigen feest. Maar als hij al die lieve gezichtjes ziet, breekt zijn hart. Hij maakt voor deze show nog één uitzondering!
Je begrijpt al een beetje Nederlands maar je spreekt het nog niet zo goed.Je begrijpt vrij veel Nederlands en kan ook iets vertellen.Je begrijpt veel Nederlands en spreekt het goed.
vliegicoon
04 dec
14.00 uur

dOFt - Dummies (8+)

In ‘DUMMIES’ zien we twee individuen die de ongeschreven regels van het sociale leven niet kennen, maar wel terechtkomen in situaties waarin ze nuttig kunnen zijn. Deze toegankelijke en humoristische dansvoorstelling toont op een speelse manier de absurditeit van onze gewoontes.
vliegicoon
29 jan
19.00 uur

Familiescoop - Mijn moeder is een gorilla (2021) 5+

Weesmeisje Jonna droomt van een moeder. Op een dag klopt er een gorilla aan die haar wil adopteren. Het is even wennen, maar de twee hebben het samen onvoorstelbaar naar hun zin. Een meer toegewijde moeder kan je je moeilijk indenken. Maar de arm der wet houdt hen in de gaten.
vliegicoon
16 mrt
14.00 uur

Compagnie Quand je serai grand-e - bOOm (3+)

In ‘bOOm’ maak je mee hoe een kleine stek uitgroeit tot een grote boom. Het leven van de boom ontwikkelt zich voor je ogen, doorheen de verschillende seizoenen en in de verschillende levensstadia.
vliegicoon
26 mrt
13.30 uur

Familiedag - Leve de lente (4+)

Lang leve de lente! Kom met de hele familie genieten van toffe workshops, activiteiten, en een hapje en drankje.
Je begrijpt of spreekt nog niet veel Nederlands.Je begrijpt al een beetje Nederlands maar je spreekt het nog niet zo goed.Je begrijpt vrij veel Nederlands en kan ook iets vertellen.Je begrijpt veel Nederlands en spreekt het goed.
vliegicoon
24 apr
14.00 uur

Familiescoop - Binti (2019) 8+

De 12-jarige Binti droomt ervan om een bekende vlogger te worden zoals haar idool Tatyana. Maar op een dag moet ze met haar papa vluchten voor de politie. Die wil hen het land uitzetten. Binti bedenkt een plan: haar papa moet trouwen.
vliegicoon
18 mei
14.00 uur