submenu

Sporteldag - sporten voor senioren

Op 21 november organiseren we samen met Okra Kraainem een kleine sporteldag. Tijdens sporteldagen kunnen senioren genieten van een gevarieerd sportaanbod op maat.

Op 21 november heeft GC de Lijsterbes i.s.m. Okra Kraainem een tof aanbod uitgewerkt. Je kan komen sporten van 13u tot 17u. Wat is er allemaal te doen?

Lü (interactieve sportmuur)
Lü is een interactieve sportmuur waarmee je in groep kan sporten. Lü zet je niet alleen aan het bewegen, je leert ook samenwerken én er zitten echte spel- en denk elementen in verwerkt zodat je ook je brein traint. Meer info en een filmpje vind je hier: https://sportwerk.be/sportpakketten/lu-interactieve-speelwand/

Badminton
Badminton club Mikra voorziet haar materiaal zodat je rustig kan badmintonnen. Daag elkaar gerust uit tot een wedstrijdje.

Linedance
Mia van den Bossche geeft de linedance lessen bij de 'Grapevine CD' in Overijse. Mia komt speciaal naar Kraainem om tijdens de sporteldag ook een uurtje linedance te geven. Ze leert enkele dansen aan die we dan samen kunnen dansen.

De linedance sessie start om 14u30.

Tennis
Tennisclubs de Kamme voorziet een begeleider die geïnteresseerden begeleid bij het tennisen. Heb je vroeger getennist of wil je het toch eens voor de eerste keer uitproberen? Wij hebben een tennisracket voor jou. Er is een tennisveld in de ballon gereserveerd, dus ook bij slecht weer kan je hier terecht.

Infrarood sportpistoolschieten
Bij het infrarood sportpistoolschieten wordt er met omgebouwde biatlongeweren geschoten op een biatlon doel, de sportpistolen worden op een normaal doel gericht. Aan de hand van de lichten en de console die bij het geweer/pistool hoort weet u waar u getroffen hebt.

indoor petanque
Er is een indoor petanque set voorzien met zachte ballen, zodat alle activiteiten bij slecht weer binnen kunnen doorgaan.

kaart tafels
Wil je even rustig ontspannen tussendoor? Kom dan gerust een kaartje leggen aan de tafels die we hiervoor klaar hebben staan. Ook de minder mobiele aanwezigen kunnen zo genieten van een gezellige namiddag.

 
 

datum

  • tickets

praktische info

genre

sport

adres

Gemeentelijke sporthal Kraainem
Patronaatstraat 6
1950 Kraainem

prijs

  • ticket: 5 euro