submenu

Ezelsoor (6+) - Gratis boekenkaftdag

Iedereen kaft zijn schoolboeken. Maar wie heeft het origineelste kaftpapier?

Ezelsoor, de gratis boekenkaftdag, is intussen aan zijn negende editie toe. Gezinnen met kinderen vanaf 6 jaar hoeven tijdens de grote vakantie niet op zoek naar kaftpapier. In de eerste week van september kunnen zij gratis en origineel ontworpen kaftpapier krijgen in 21 verschillende gemeentes.

Origineel kaftpapier en leuke activiteiten

Ieder kind krijgt gratis verschillende vellen origineel kaftpapier.
Dit papier werd ontworpen door jongeren uit de deelnemende gemeentes.
Er is ook randanimatie. Er zijn (strip)tekenaars die je boek of schrift personaliseren, er zijn creatieve workshops, verenigingen stellen hun werking voor en soms kan je zelfs ter plekke inschrijven voor een familievoorstelling of een hobby tijdens het volgende schooljaar.

Partners

Ieder jaar treden nieuwe gemeentes toe tot dit initiatief. Dit jaar vind je Ezelsoor in Asse, Dilbeek, Drogenbos, Galmaarden, Halle, Herne, Kraainem, Laken, Lennik, Linkebeek, Machelen, Meise, Molenbeek, Sint-Agatha-Berchem, Sint-Genesius-Rode, Sint-Pieters-Leeuw, Ternat, Wezembeek-Oppem, Zaventem en Zemst.
Voor de uitwerking van dit gezinsvriendelijke programma werkten verschillende diensten per gemeente samen. Banden werden gesmeed tussen cultuur -of gemeenschapscentrum en de bibliotheek, de jeugddienst en/of de integratiedienst.
 

Eerste week van september

In GC de Lijsterbes kan je terecht op vrijdag 7 september om 15.30u.
Bekijk het volledige programma (21 gemeentes) en de ontwerpen van het kaftpapier op www.ezelsoor.info. Je vindt er ook alle (praktische) informatie en contactgegevens per deelnemende gemeente.

datum

  • gratis toegang

praktische info

vliegicoon

genre

familie, Ezelsoor

adres

GC de Lijsterbes - Grote Zaal
Lijsterbessenbomenlaan 6
1950 Kraainem

albums

Ezelsoor 2018