submenu

Grow for Life - Steun het goede doel

De Lijsterbes doet mee aan Music for Life en verkoopt groeikaartjes ten voordele van Hejmo. Steunen kost amper 2 euro en levert je een mooi bloementapijt(je) op.

Wil je je geld nog méér laten renderen? Voorzie je kaartje dan van een positieve (nieuwjaars)boodschap en laat het achter op de wensmuur achteraan in de Foyer. Want dan word je in de lente getrakteerd op een muzikale Grow-for-Life receptie in de bloementuin van de Lijsterbes.

Op donderdag 14 december staan acteurs Bert Cosemans en Bart Van Avermaet op het podium van de Lijsterbes.   Dat is ook de week waarin Music for Life van start gaat en dus het ideale moment voor de finale van de Grow for Life-actie van GC de Lijsterbes. Het Lijsterbes-team is dan ook erg blij met het enthousiasme waarmee deze twee heren het peterschap van hun warme actie hebben onthaald. Na de voorstelling zullen de acteurs in hoogsteigen persoon groeikaartjes verkopen - én indien gewenst handtekenen – in de Foyer.

Het belangrijkste blijft natuurlijk dat je er een ongelofelijk mooi doel mee steunt. Want de opbrengst gaat naar opvanghuis HEJMO van SOS Kinderdorpen, een kleinschalig, familiaal opvanghuis in Kraainem waar kinderen op de vlucht weer een warme thuis vinden. Ook SOS Kinderdorpen zal trouwens aanwezig zijn op 14 december met een infostand.

Maar je hoeft natuurlijk niet te wachten tot 14 december!  De groeikaartjes zijn nu al te koop via het onthaal van de Lijsterbes, in de Foyer of heel makkelijk: via de ticketknop rechtsbovenaan deze pagina.

Voor wie online steunt: vanaf 10 euro worden de groeikaartjes per post naar je toegestuurd. Een uitondiging voor de receptie krijg je sowieso. Wil je er graag een persoonlijke boodschap op, mail deze boodschap dan via info@delijsterbes.be.


datum

praktische info

adres

GC de Lijsterbes
Lijsterbessenbomenlaan 6
1950 Kraainem

prijs

  • 1 ticket: 2 euro