submenu

2 Flikken - TABLEAU NR. 1 met Bart Van Avermaet en Bert Cosemans

‘2 flikken’ van Keith Huff -de auteur van ‘House of Cards’!- is een Nederlandstalige première voor Vlaanderen! Met Bert Cosemans en Bart Van Avermaet.

2 flikken. 2 jeugdvrienden die ervan droomden om Starsky & Hutch te zijn. De ene rechttoe rechtaan met een drankverleden, de andere worstelend met de veranderde politie-aanpak.

“Vandaag de dag willen mensen helden bij de politie. Helden die in één oogopslag het onderscheid kunnen maken tussen goed en kwaad. Als ze dat willen… krijgen ze dat.”

‘2 flikken’ is een briljant, broeierig misdaaddrama, vol vernuft én humor.

Dit stuk van ‘House of Cards’ en ‘Mad Men’-auteur Keith Huff, is een verhaal over vriendschap, loyaliteit en verraad dat je in spanning houdt tot het einde. Toneel en televisie acteurs Bart Van Avermaet en Bert Cosemans zetten nu een glansprestatie neer in de Vlaamse versie: 2 Flikken.

Regie: Robert Sian.

 

Grow for life

14 December dat is ook de week waarin Music for Life van start gaat en dus het ideale moment voor de finale van de Grow for Life-actie van GC de Lijsterbes. Het Lijsterbes-team is dan ook erg blij met het enthousiasme waarmee Bert Cosemans en Bart Van Avermaet het peterschap van deze warme actie t.v.v. Hejmo hebben onthaald.

Na de voorstelling zullen de acteurs in hoogsteigen persoon groeikaartjes verkopen - én indien gewenst handtekenen – in de Foyer.

Je hoeft natuurlijk niet te wachten tot 14 december om deze actie te steunen!  De groeikaartjes zijn nu al te koop via het onthaal van de Lijsterbes, in de Foyer of heel makkelijk via deze pagina.

datum

  • nieuw

praktische info

genre

theater

adres

GC de Lijsterbes - Grote Zaal
Lijsterbessenbomenlaan 6
1950 Kraainem

prijs

  • kassa: 16 euro
  • vvk: 14 euro
  • Korting: 10 euro