submenu

Gili - Charlatan

Al meer dan tien jaar waarschuwt mentalist Gili ons voor de gevaren van manipulatie, voor kwakzalvers die misbruik maken van de goedgelovigheid van hun medemens. Maar wat gebeurt er als Gili zich zélf inlaat met charlatanerie?

In zijn zaalshow ‘Charlatan’ laat Gili zijn evil twin volledig los. Hij zet zijn gaven op scherp om bewust zijn slechte ik te laten zegevieren. Charlatan Gili bespeelt en bedriegt systematisch het publiek en smeert het met een bedrieglijke charme eender wat aan. Voor de finale van de show creëert Gili zelfs een onweerstaanbare nood bij zijn toeschouwers, waarvan ze aan het begin van de avond nog niet wisten dat ze die hadden. Verwerpelijk, zeg je? Inderdaad, maar wreed plezant!

Ons publiek kan (ENKEL) op de avonden van onze voorstellingen zijn auto kwijt op de parkeerplaats van de St Anthony’s parochie. De hekken van de parking gaan automatisch op en en toe en blijven open tot 24 uur. Kan je je auto onverwacht toch niet op tijd ophalen, dan kan je dat de volgende dag doen. Wij danken de St Anthony’s parochie van harte!

datum

  • laatste tickets

praktische info

genre

humor

adres

GC de Lijsterbes
Lijsterbessenbomenlaan 6
1950 Kraainem

prijs

  • student: 13 euro
  • kassa: 19 euro
  • vvk: 17 euro