submenu

De Zonderlingen - DOUBLE BULL(ying)

Twee vrouwen. Twee functies. Dezelfde drift. Een manager ontbiedt haar werkneemster op haar bureau. Gewoon een kort kennismakend gesprek. Tenminste, zolang de laatste het enige juiste antwoord geeft: de onderneming komt op de eerste plaats.

De Zonderlingen doen een abstract experiment naar de creatie van keurslijven. Waartoe leidt blinde gehoorzaamheid? In pagina 3; paragraaf 5 staat menselijkheid lijnrecht tegenover de onmenselijk harde realiteit van het bedrijfsleven, echte emoties vallen er ten prooi aan individuele onderdrukking en geborgenheid is uiteindelijk zo ver te zoeken dat het geloof in de mensheid voor de toeschouwer een ‘particulier’ kantje krijgt. Hopelijk verlaat iedereen zonder burn-out de zaal en overheerst de gedachte: “Het was maar theater”.

Ben je student?

Reserveer je ticket in voorverkoop en krijg aan de kassa 1 euro terug op vertoon van je studentenkaart!

 

Ons publiek kan (ENKEL) op de avonden van onze voorstellingen zijn auto kwijt op de parkeerplaats van de St Anthony’s parochie. De hekken van de parking gaan automatisch op en en toe en blijven open tot 24 uur. Kan je je auto onverwacht toch niet op tijd ophalen, dan kan je dat de volgende dag doen. Wij danken de St Anthony’s parochie van harte!

datum

praktische info

genre

theater , te gast

adres

GC de Lijsterbes
Lijsterbessenbomenlaan 6
1950 Kraainem

prijs

  • student: 8 euro
  • kassa: 12 euro
  • vvk: 9 euro