submenu

Jubileumavond 30 jaar Mikra - Pigbag Army

‘Pigbag’ was in de jaren 80 de nom de plume van Pascal Braeckman. De goedlachse, sympathieke klankman uit de Vlaamse Rand maakte toen nog furore met zijn gelijknamige discobar. Intussen kennen we hem als geluidsman bij onder meer ‘Wauters vs. Waes’ en ‘Beste Vrienden’. Maar de liefde voor muziek liet hem nooit helemaal los.

In 2016 blies hij Pigbag nieuw leven in, maar deze keer met een liveband! Tekenen onder meer present: Axl Peleman die zang en bas voor zijn rekening neemt, Jan Van Eycken van De Kreuners en duizendpoot Eline De Munck. Samen staan ze garant voor een pittige rollercoaster doorheen alle klassiekers uit de jaren 90, van Red Hot Chili Peppers tot De La Soul. Ter ere van 30 jaar Mikra houden ze graag halt in GC de Lijsterbes. Kom langs en geef ogen en oren de kost!

Ons publiek kan (ENKEL) op de avonden van onze voorstellingen haar auto kwijt op de parkeerplaats van de St Anthony’s parochie. De hekken van de parking gaan automatisch op en en toe en blijven open tot 24 uur. Kan je je auto onverwacht toch niet op tijd ophalen, dan kan je dat de volgende dag doen. Wij danken de St Anthony’s parochie van harte!

datum

praktische info

genre

muziek

adres

GC de Lijsterbes - Grote Zaal
Lijsterbessenbomenlaan 6
1950 Kraainem

prijs

  • kassa: 21 euro
  • vvk: 19 euro