submenu

Gene Bervoets - Verbeter de wereld

Gene Bervoets werd helaas genoodzaakt zijn theatertournee ‘Verbeter de Wereld’  dit najaar volledig te annuleren. Dat wil zeggen dat ook de voorstelling in de Lijsterbes op 14/12/2017 niet zal doorgaan.

Er werd echter een alternatief programma gezocht én gevonden. Bart Van Avermaet (Thuis) en Bert Cosemans (Lili & Marleen etc.) zullen op donderdag 14 december met TABLEAU NR. 1 het theaterstuk '2 flikken' brengen.  Tickets zijn hier te koop.

Wie al tickets kocht voor de voorstelling van Gene Bervoets kan deze OF inruilen voor het vervangende theaterstuk '2 Flikken';OF zijn of haar tickets laten terug betalen.  In beide gevallen volstaat een mailtje naar info@delijsterbes.be


Ons publiek kan (ENKEL) op de avonden van onze voorstellingen haar auto kwijt op de parkeerplaats van de St Anthony’s parochie. De hekken van de parking gaan automatisch op en en toe en blijven open tot 24 uur. Kan je je auto onverwacht toch niet op tijd ophalen, dan kan je dat de volgende dag doen. Wij danken de St Anthony’s parochie van harte!

tickets

  • afgelast

praktische info

genre

theater

adres

GC de Lijsterbes
Lijsterbessenbomenlaan 6
1950 Kraainem

prijs

  • student: 10 euro
  • kassa: 16 euro
  • vvk: 14 euro